Изберете държава: Europe Deutschland Francais Francais Francais

Пилотите от MotoGP RIDERS подкрепиха Arai ‘’R75 SHAPE’’!

Arai R75 Shape

Пилотите от MotoGP RIDERS подкрепиха Arai ‘’R75 SHAPE’’!

Състезателите от MotoGP са по-наясно от всеки друг, че основната функция на каските, е защитната. Arai прилага концепцията за „ R75 Shape” като солидна база за развитието и изграждането на своите ръчно изработени първокласни каски каски.

Концепцията ‘’R75 Shape’’ е базирана на трите принципа за черупката на каската:

1 Кръгла форма, за да отразява околни обекти
2 Гладка повърхност, за да се приплъзва при препятствия
3 Подсилена, за да отклонява силата на удара

Състезателите от MotoGP Дани Педроса, Ники Хейдън, Колин Едуардс, Кал Кратчлоу, Хироши Аояма и Карел Абрахам  познават своите каски. Те знаят, че оптималното изпълнение е много важно за ефективността на каската и сигурността на водача. В това се състои силната страна на концепцията на Arai „R75 Shape”, защото тя отговаря не само на стандартните изисквания, но и на високите критерии на Arai.

И за да покажат още по-голяма загриженост, Arai поставиха логото на  ‘’R75 Shape’’ от двете страни на върха на визьорите. Концепцията при изработването на каски ‘’R75 Shape’’ не поставя въпроси, тя дава отговорите навреме, за да направите правилен избор. Най-добрите пилоти се довериха на перфектната защита и комфорт, осигурени от всяка каска Arai.

© 2019arai logo small Arai Helmet (Европа) B.V. | Всички права запазени | Правна и юридическа информация | Контакт | Вносители | B2B портал | Медии | Последвайте ни на:   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe FacebookRSS feed

Ограничените гаранционни и сервизни услуги на Arai се предлагат на клиенти, закупили каски само от нашите оторизирани търговци. Каска Arai, която Ви е предложена от неоторизиран дилър (особено през Интернет), може да е фалшива, повредена или открадната. В тези случаи, Arai не носи отговорност за вашата покупка.