Изберете държава: Europe Deutschland Francais Francais Francais

Фетел покори четвъртата си световна титла във Формула 1

Screen Shot 2013-10-28 at 15.25.24Фетел покори четвъртата си световна титла във Формула 1!

26-годишният Себастиан Фетел стана четвъртият състезател, печелил някога  четири световни титли, последната от които тази неделя в Индия. Другите пилоти, които могат да се похвалят със същият успех са Михаел Шумахер,  Хуан Маноел Фанджо и Алан Прост.

Най-забележителното при Фетел,  е че той постига всичко това на толкова крехка възраст.  Фанджо взима четвъртата си титла на 45, Прост на 38, а Шумахер на 32.  Фетел е едва на 26 години и вече е на път да запише името си като един от най-добрите пилоти в този спорт. 26 години е възрастта, на която Прост печели първата си напревара.

Четвъртата победа на Фетел, който се състезава с каска Arai, е резултат от един невероятен сезон. В Индия той извоюва 43-тото си челно място във Формула 1, с което се запъти към следващата си победа.

Фетел води със 115 точки пред състезателя на Ферари Фернандо Алонсо и с това си осигурява още една шампионска титла, като се има предвид,  че до края на 2013 година остават още три състезания.

Независимо, че до голяма степен Фетел дължи успеха на собственото си величие, немският пилот не пропусна да похвали и екипа на „Red Bull”, който го подкрепя през цялото време.  „Беше феноменален сезон” , сподели Фетел. „Мисля, че духа в отбора е много висок. Това ми дава увереност  да вляза в болида и да дам всичко от себе си за тези момчета.  Искам да кажа едно голямо благодаря на целия отбор и на всички, които бяха зад  нас.”

© 2019arai logo small Arai Helmet (Европа) B.V. | Всички права запазени | Правна и юридическа информация | Контакт | Вносители | B2B портал | Медии | Последвайте ни на:   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe FacebookRSS feed

Ограничените гаранционни и сервизни услуги на Arai се предлагат на клиенти, закупили каски само от нашите оторизирани търговци. Каска Arai, която Ви е предложена от неоторизиран дилър (особено през Интернет), може да е фалшива, повредена или открадната. В тези случаи, Arai не носи отговорност за вашата покупка.