Изберете държава: Europe Deutschland Francais Francais Francais

МАРТИН ЧОЙ ЩЕ УЧАСТВА В КЛАС СУПЕРБАЙК ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ШАМПИОНАТ С КАСКА ARAI RX-7 GP

Мартин Чой, носител на 24 шампионски титли по мотоциклетизъм и дружеството „Еко България“ представиха последните новини, свързани с участието на отбора в престоящия старт на сезон 2015.

Най-добрият български мотоциклетист вече ще се състезава в клас „Супербайк“  от Европейския шампионат през 2015 година. Първият кръг ще се проведе на 15 май в Италия.

„EKO Racing Team“ е новото име , което ще носи отбора на Мартин Чой.

 „Двата мотоциклета са преминали през всички тестове в края на миналата година, в BMW Чехия и са напълно подготвени за участието в клас „Супербайк“ от Европейския шампионат. Теглото на мотоциклета е намалено с около 7-8 кг., а конските сили са 15-20 повече.“, заяви Мартин Чой на пресконференцията в пресклуб „България“.

Най-добрият български състезател по мотоциклетизъм ще вземе участие и в трите предстоящи шампионата – европейски, източноевропейски и национален. Кръговете в Европейския шампионат са общо 12, в източноевропейския – 6 и около 4-5 в националния.

Първият кръг от източноевропейския шампионат стартира  с две състезания в периода  17-19 април на пистата „Серес“ в Гърция.

 „И тази година ще бъда доста бърз, както винаги е било. Чувствам се в добра форма и мисля, че сме доста конкурентни.“, сподели откровено Мартин.

Състезателят е преминал през сериозна подготовка, поредица от тестове на пистата „Серес“ и лагер в Испания.

Фирма „Сенакс“, официален вносител на Arai за България подкрепя състезателя по пътя на неговите успехи. Мартин Чой кара с каска Arai RX -7 GP.

Мартин Чой е посланик и на социалната кампания „Обади се като стигнеш“, която включва различни дейности, свързани с насърчаване на безопасността на движението.

При представянето на мотоциклетите, медиите станаха свидетели на случайната среща между шампионите Мартин Чой и най-успешната българска сноубордистка – Александра Жекова, която в този момент пристигаше за своята пресконференция.

Професионалното ни фотографско око не изпусна от поглед този знаменит миг, в който двама от най-добрите български състезатели си пожелаха лице в лице успех в следващите шампионати.

Фирма „Сенакс“ ще продължи да бъде достоен спътник по пътя към върха на Мартин Чой и Александра Жекова, защото родният спорт е отговорност на всеки българин.

 

1LAP41641LAP42751LAP429920150402_115132

© 2019arai logo small Arai Helmet (Европа) B.V. | Всички права запазени | Правна и юридическа информация | Контакт | Вносители | B2B портал | Медии | Последвайте ни на:   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe FacebookRSS feed

Ограничените гаранционни и сервизни услуги на Arai се предлагат на клиенти, закупили каски само от нашите оторизирани търговци. Каска Arai, която Ви е предложена от неоторизиран дилър (особено през Интернет), може да е фалшива, повредена или открадната. В тези случаи, Arai не носи отговорност за вашата покупка.