Изберете държава: Europe Deutschland Francais Francais Francais

“Надявам се, че повече мотоциклетисти ще инвестират в подходящата екипировка.”

Mr.-Rowe

Пиша ви, за да благодаря на всички в Arai, затова че спасихте живота ми.

След като паднах от мотора си със скорост 90км/ч, отскочих, търкалях се и се влачих  около 50 метра по пътя. Гледайки якето и каската си след инцидента, изглежда, че най-тежко при падането са пострадали  лицето и страничната част на тялото ми. И все пак предпазното облекло и притокът на адреналин са изиграли своята роля и аз веднага успях да се завъртя и да се преместя от платното и да избегна по-голяма опасност

След инцидента не изгубих съзнание, което ми помогна да се махна от пътя и да не бъда ударен. Напуснах болницата само след 36 часа само с охлузване над бедрото и счупен пръст, който изискваше минимална операция.

Не мога да опиша какво направихте за мен и само мога да се надявам повече мотористи да инвестират в подходящата екипировка.

Благодаря!
Дейвид, Велокобритания

Година по-късно:
Скъпи Arai

След благодарственото ми писмо, което изпратих преди година, когато ваша каска, може да се каже – спаси живота ми,  искам да ви съобщя, че отново съм на две колела, наслаждавайки се на моя нов Ducati и разбира се на новата си каска Arai.

Увереността, която ми носят вашите каски, особено след лично тестване в катастрофа, е неописуема.

Колкото и скъпа да изглежда най-добрата екипировка, животите, които са запазени благодарение на нея през годините са много по-ценни. Съчетано с отговорно и внимателно каране  от всички, мотоциклетизмът може да бъде много ценно хоби/спорт .

В момента карам моя обичан Ducati Monster 916 S4 и имам много планове за пътувания в Европа и Великобритания през следващите месеци.

Благодаря отново за вашите качествени продукти

Искрено ваш

Дейвид

© 2020arai logo small Arai Helmet (Европа) B.V. | Всички права запазени | Правна и юридическа информация | Контакт | Вносители | B2B портал | Медии | Последвайте ни на:   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe FacebookRSS feed

Ограничените гаранционни и сервизни услуги на Arai се предлагат на клиенти, закупили каски само от нашите оторизирани търговци. Каска Arai, която Ви е предложена от неоторизиран дилър (особено през Интернет), може да е фалшива, повредена или открадната. В тези случаи, Arai не носи отговорност за вашата покупка.