Изберете държава: Europe Deutschland Francais Francais Francais

“Струва си всяко пени.”

DSC_0200

На 22 август 2010 г.  тествах своя мотоциклет. Аз нямам спомен за това, което се е случило през този ден или през следващите 7 дни, тъй като  претърпях тежка мозъчна травма.

От останките на мотора, състоянието на каската и маркировката от гумите, мой приятел разбира, че е ударен резервоара и има  около 50 фута криволичещи следи от гуми, а моторът е бил намерен в канавката още 120 фута нагоре по пътя.

Дължа живота си на Arai. Както ми бе казано от жена ми и медицинските сестри, първоначално им е казано, че няма да оцелея (тежък оток на мозъка, счупена лява ръка, 7 счупени ребра, загуба на кожна на цялата ми лявата ръка, лявото рамо и гръб (моя грешка, че не носех  кожените си предпазители) и счупен ляв глезен , общо взето всички от лявата ми страна).

 След първите 24-часа на жена ми и е съобщено, че може и да оцелея, но със значително мозъчно увреждане поради големината на мозъчния оток , който за мое щастие не е прокървил (благодарение на защитата на Arai). След  7 дни в интензивното съм започнал да идвам в съзнание и са ме преместили в друго отделение, където след още няколко дни на объркване започнах да си спомня кой съм и да осъзнавам къде съм, но не знам защо съм там

DSC_0197Очевидно аз съм един от малкото щастливци, които излизат от толкова тежка мозъчна травма без никакво трайно увреждане.

Въпреки това ми отне около 1 година да се възстановя и да се върна към нормалния си живот. Аз съм изключителен късметлия да съм тук, жив и да мога да ходя и да говоря.

Без никакво съмнение, ако бях с по-евтина каска , нямаше да съм тук и да пиша това.

Благодаря ви ARAI за дългогодишната изследователска и развойна дейност. Струвало си е всяко пени.

Отсега нататък винаги ще купувам и използвам Arai, защото на тях дължа живота си, а и имат някои отлични модели…

Благодаря ви

Иан, Великобритания

© 2020arai logo small Arai Helmet (Европа) B.V. | Всички права запазени | Правна и юридическа информация | Контакт | Вносители | B2B портал | Медии | Последвайте ни на:   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe FacebookRSS feed

Ограничените гаранционни и сервизни услуги на Arai се предлагат на клиенти, закупили каски само от нашите оторизирани търговци. Каска Arai, която Ви е предложена от неоторизиран дилър (особено през Интернет), може да е фалшива, повредена или открадната. В тези случаи, Arai не носи отговорност за вашата покупка.