Изберете държава: Europe Deutschland Francais Francais Francais

Катастрофата на Джош Уейнрайт на OULTON PARK, 07.05.2012

Schermafbeelding-2012-08-07-om-10.35.42

Уважаеми господа,

В допълнение към нашата предишна комуникация, бих искал да се възползвам от възможносттада благодаря на Arai за производство на качествената каска, която съм убеден, ми помогна да нямам каквито и да било сериозни наранявания на главата по време на неотдавнашната ми катастрофа в Oulton Park на 7 май 2012.

К акто се вижда в отразеното в национален ефир Superstock 600 race, в разгара на доста нажежена надпревара , увлечен, че съм заел челна позиция, загубих контрол и излетях от мотора. Поради близостта пилотът зад мен не е имал възможност да избегне сблъсъкът с мен. Първоначално каската ми се удря в пистата, веднага след това аз изпадам в безсъзнание, следва втори удар, при който вторият пилот прегазва главата ми и горната част на тялото ми.  Въпреки привличането на повече от 150 000 посещения в YouTube и да международното телевизионно отразяване, това е маркетингова стратегия, която бих искал да избегна в бъдеще!

След откарването ми в  болницата, става ясно, че имам напукана ключица, две счупени ребра и забележете –  никакви  наранявания на главата. Просто не мога да изразя колко съм благодарен за вашето отлично оборудване за безопасност.

Благодарим Ви за подкрепата, с нетърпение очаквам  възможността да се срещна с вас в близко бъдеще, за да ви благодаря лично.

Най-добри пожелания,

Josh Wainwright

© 2020arai logo small Arai Helmet (Европа) B.V. | Всички права запазени | Правна и юридическа информация | Контакт | Вносители | B2B портал | Медии | Последвайте ни на:   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe FacebookRSS feed

Ограничените гаранционни и сервизни услуги на Arai се предлагат на клиенти, закупили каски само от нашите оторизирани търговци. Каска Arai, която Ви е предложена от неоторизиран дилър (особено през Интернет), може да е фалшива, повредена или открадната. В тези случаи, Arai не носи отговорност за вашата покупка.