Изберете държава: Europe Deutschland Francais Francais Francais

 

 

Обучение

Центърът за развитие на Аrai е първият /по рода си/ в индустрията, и се намира близо да европейското седалище на Аrai в Холандия. От 2006 той изпълнява важна роля в осигуряването на това качеството и спецификациите да се запазят през целия живот на каската. Това се постига с обучение на дилърите, вносителите и техниците на Аrai, които обслужват нашите клиенти на всеки от пазарите, които попадат под контрола на Аrai Европа. Веднъж обучени, сертифицираните техници на Аrai, напускат центъра, с абсолютно разбиране на нашия продукт и имат решаваща роля в поддържане качеството му и дългосрочната подкрепа за клиента.

Тест център

BОсвен обучение, ролята на AIC е да бъде тестов център за процедури, определени от различни национални стандарти, включително ECE 22-05, SNELL M2010 и SA стандарт. Всеки тест може да бъде повторен според тези различни официални правила, при строго контролирани климатични условия.

Проучване и развитие

Със знанията получени от обратната връзка с пазара, от състезанията и постоянното тестване, AIC центърът допринася за проучването и развитието, ускорявайки представянето на нова технология за каски, и подобрява нашето време за реакция, спрямо променящите се нужди на пазара.

 statement-27

© 2020arai logo small Arai Helmet (Европа) B.V. | Всички права запазени | Правна и юридическа информация | Контакт | Вносители | B2B портал | Медии | Последвайте ни на:   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe Facebook   Arai Helmet Europe FacebookRSS feed

Ограничените гаранционни и сервизни услуги на Arai се предлагат на клиенти, закупили каски само от нашите оторизирани търговци. Каска Arai, която Ви е предложена от неоторизиран дилър (особено през Интернет), може да е фалшива, повредена или открадната. В тези случаи, Arai не носи отговорност за вашата покупка.